Thiebaut Claes Advocaten

de 'villamoord'

Het Laatste Nieuws, Gazet van Antwerpen, www.assisen.be | 17 januari 2024

Mr. Thiebaut en mr. Van Loo stonden één van de burgerlijke partijen bij in het dossier over de 'villamoord'. De beschuldigde werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 29 jaar.

 

"ASSISEN. Ex-manager van Helmut Lotti getuigt vanop Curaçao in ‘Villamoord’: “Alles wat Wim deed, deed hij zéér zorgvuldig”"

Mr. Thiebaut bezwoer de jury "met gezond verstand" te oordelen. Daarvoor bouwde hij een driestappenredenering op. "Eén. Het kan niemand anders zijn. Niemand anders kon in de zwaar beveiligde slaapkamer binnen", toonde hij aan. "Alleen hij en Samira." Vervolgens sloot hij die tweede op basis van de vaststellingen uit als brandstichter. "Beckmann stak het vuur aan." Om tot het einde van zijn denkoefening te komen: "Beckmann heeft Samira neergeschoten en niet omgekeerd."

Lees het artikel: HLN 17/01/2024

 

"ASSISEN. Artiestenmanager Piet Roelen getuigt over vriend Wim Beckmann: “Als hij iemand zou vermoorden, dan was het lijk niet teruggevonden”"

"Ik heb me deze week afgevraagd wat Wim Beckmann aan het doen is. Volgt hij dit proces vanuit Curaçao, is hij een nieuwe BTW carrousel aan het opzetten? Zit hij ergens met een jonge vrouw op de schoot? Of is hij zijn terugkeer aan het voorbereiden? Als hij wordt vrijgesproken, komt hij ons uitlachen in ons gezicht. Vergis u niet, Wim Beckmann is een meesteroplichter. Als Beckmann iets doet, dan doet hij het goed.", aldus mr. Thiebaut.

Lees het artikel: GVA 17/01/2024

 

 

 

© 2022 Thiebaut & Claes.